+40728.875.925 office@i4tech.ro Ploiesti Program de lucru: L-V 09:00 - 18:00

Instalare sisteme

i4tech.ro comercializeaza si instaleaza toata gama de sisteme automate pentru porti batante, porti culisante si usi garaj.

Asiguram montaj in cazul sistemelor nou achizitionate in judetele: Prahova, Bucuresti, Ilfov, Dambovita.

Preturile per instalare sunt personalizate in functie de sistemul ales, de locatia beneficiarului, precum si conditiile de la locul in care se doreste montajul.

Asiguram si depanari in cazul sistemelor deja montate. Defectarea sistemelor automate ale portilor poate fi cauzata de:

– Montajul necorespunzator, precum si reglajul deficitar la montare;
– Lipsa mentenantei acestor sisteme in timp (verificare functionare componente, gresare, reglaje, verificare cabluri electrice);
– Vegetatie crescuta in timp, care poate defecta functionarea anumitor parti componente (fotocelulelor);
– Intervenirea asupra portilor in timp (adaugare policarbonat), ingreunarea modelului portii pe care s-a instalat initial automatizarea, lucru care poate exercita o presiune suplimentara asupra motoarelor de actionare, precum si deformarea acestor porti in timp, ca urmare a calitatii materialului din care au fost confectionate;
– Factori meteorologici (ploi, ninsori etc.), care pot afecta fotocelulele si panoul de comanda (umiditate, condens etc.).

Pentru o buna functionare in timp a sistemelor automate, va stam la dispozitie cu informatii si consultanta inaintea achizitionarii produselor. Va rugam sa consultati si ghidul de alegere sisteme, de pe site-ul nostru, conceput special pentru a acoperi nevoile dvs. si pentru a va forma o imagine mai clara despre functionarea acestora si pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Un timp mai mare de cercetare, va ajuta sa va bucurati pe termen lung de fiabilitatea sistemelor automate alese.

Inainte de a va achizitiona si instala orice sistem automat, va rugam sa va asigurati de buna functionare a portilor/ usilor garaj!

Termen de executie instalare: 6-8 ore.

Documente: contract/ comanda, factura fiscala, certificat de garantie, declaratie de conformitate.

Pentru a primi o oferta de pret personalizata, va stam la dispozitie la adresa de e-mail: office@i4tech.ro, la numarul de telefon 0728.875.925 sau prin completarea formularului de mai jos:

Judet si localitate
Va rugam furnizati mai multe detalii.
error: Continut protejat.